ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Újévi Minizés - 2018.01.01.

Szilveszter Ă©jjelĂ©n már 11 Ăłrakor aludtam (a felesĂ©gem Ă©bresztett Ă©jfĂ©l előtt pár perccel egy puszira Ă©s koccintásra), ezĂ©rt nem volt nehĂ©z másnap reggel felkelnem Ă©letem első ĂşjĂ©vi MinizĂ©sĂ©re. A gyĂĽlekező hajnali fĂ©l tĂ­zkor volt Budapesten az Olof Palme sĂ©tány elejĂ©n, ahová az ĂĽres városon keresztĂĽl pillanatok alatt el lehetett jutni.  

A hĂ©tköznapokban ritkán találkozom Minikkel fővárosunk utcáin, ezĂ©rt annak ellenĂ©re, hogy tudtam, találkozĂłra megyek, nagyon megörĂĽltem, amikor pár sarokkal a cĂ©l előtt megpillantottam a tĂĽkörben egy klubtársat, Ă­gy egyĂĽtt gurultunk be a Műcsarnok mellĂ©. VĂ©gĂĽl tizenegy Mini sorakozott fel, de többen „hagyományos gĂ©pjárművel” is Ă©rkeztek, tehát szĂ©p számmal gyűltĂĽnk össze. SzerencsĂ©re sem hĂłval, sem sĂşlyos mĂ­nuszokkal nem kellett megkĂĽzdenĂĽnk, Ă­gy kellemesen tudtuk egymást köszönteni, beszĂ©lgetni Ă©s mindenfĂ©le finomságot lakmározni a Minik tetejĂ©ről. TermĂ©szetesen a pezsgőspoharak is előkerĂĽltek Ă©s egy koccintás után hivatalosan is megkezdtĂĽk az idei Minis szezont.

A napi program következő eleme egy kis utazás volt a GyermekvasĂşttal, ezĂ©rt Ăştra kerekedtĂĽnk Ă©s Hűvösvölgy felĂ© vettĂĽk az irányt. MegkerĂĽltĂĽk a Hősök terĂ©t, majd rákanyarodtunk az Andrássy Ăştra, ahol biztosan szĂ©p látványt nyĂşjtott a konvojunk a járĂłkelőknek Ă©s a bulibĂłl hazatĂ©rőknek. Elmondhatjuk, hogy nĂ©hány percig a Minik uralták a belvárost, Ă­gy a LánchĂ­don Ă©s az AlagĂştban is kĂ©szĂĽlt mĂ©g menet közben pár szuper fĂ©nykĂ©p, a gyĂ©r forgalomnak köszönhetően. Hűvösvölgybe Ă©rve elfoglaltuk a zárt parkolĂłt, majd a lelkes, kisiskolás kalauzoktĂłl jegyeket vásároltunk Ă©s elfoglaltuk a fűtött vagonunk. Ezután egy nagyon hangulatos vonatozás vette kezdetĂ©t, gyönyörű helyeken vezetett az utunk. A SzĂ©chĂ©nyi-hegyen hagytuk el a szerelvĂ©nyt, ahol a KőbĂĽfĂ©ben várt bennĂĽnket az ebĂ©d. Hála azoknak a klubtársaknak, akik sĂĽtiket is hoztak a találkozĂłra, mĂ©g desszert is jutott bőven az ebĂ©d mellĂ©.

A Mini Club Hungary vezetősĂ©gĂ©től mindenki megkapta a 2018-as ĂşjĂ©vi MinizĂ©s emlĂ©klapot, Ă­gy nekem is egy Ăşjabb tĂ©tellel növekedett a Mini relikvia gyűjtemĂ©nyem, amit nagy becsben őrzök. A retĂşrjegyet felhasználva visszamentĂĽnk Hűvösvölgybe, kicsit mĂ©g beszĂ©lgettĂĽnk, majd bĂşcsĂşt vettĂĽnk Ă©s elindultunk haza.

Összegezve elmondhatom, hogy nagyon jó kis kaland volt, remélem, sosem lesz rosszabb évindításom!

Nagyon boldog, sikeres, Minizésben és élményekben gazdag 2018-at kívánok minden Minisnek! Remélem, összefutok sokatokkal az idei találkozókon!

Ăśdv,

Fülöp Attila

MCH402

EgyĂ©b Ă©rdekessĂ©gek: holttĂ©rben volt egy kuka; a vonat román gyártmányĂş volt; megint bezártam a csomagtĂ©rajtĂłm Ă©s lebuktam; a pĂ©nztárcám valaki más kabátzsebĂ©be tettem vissza az Ă©tteremben; volt velĂĽnk egy első találkozĂłs Minis, Molnár Ilona, akit köszöntĂĽnk ismĂ©t!

Belépés


NĂ©v:


JelszĂł:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kĂĽtyĂĽn keresztĂĽl olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások