ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Német papíros, projekt Rover Mini - ()

Német papíros, projekt Rover Mini, 1994-es, jelenleg alkatrészeire szedve, eladó.

Előző, német tulajdonosa szedte szét, saját részre kívánta teljesen rendbe tenni. Meggondolta magát, eladta, így, szétszedett állapotban hoztam be. (Már több évvel ezelőtt.) 
Gyári állapotú Cooper, az eredeti 12A2EF77 kódú, növelt 10,1:1-es kompresszió viszonyú, 63 LE-s, központi injektoros, ólommentes üzemanyagnak megfelelő hengerfejjel szerelt motorral. 

(Attól függetlenül, hogy a Minizés nem a száguldozásról szól, azért tájékoztatásképpen megemlítem, hogy a gyári végsebessége 152 km/h 12-colos cipőkben, de van egy rá való, 13-as alufelni garnitúra is, adom hozzá.) A segédkeretek jó állapotúak. Az összes alkatrésze meg van - ajtók, üvegek, motorháztető, ... minden - zárt, száraz helyen vannak tárolva, teljesen használható állapotúak. 

Apróságokat pótolni, cserélni kell, pl. kédergumikat, ablaktörlő lapátokat, fékmunkahengereket, stb.) 

Annak ajánlom, aki bevállal egy komoly projektet, mert saját részére szeretne, egy pöpec kis Minit összehozni. A karosszériáján - elsősorban a küszöbökön - van munka, a korához képest relatív jó állapotú, törve sosem volt, valamennyi karosszéria eleme eredeti, gyári, nincs rákenve két vödör gitt. Ami talán a legfontosabb, nem zsákbamacska, jelen állapotában teljesen át lehet nézni.

Dátum: 2020.01.20
Hírdető neve: Reha Tibor
Telefonszám: +36/70/572-0594
email: rehatibor@gmail.com

Képek


vissza

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások