ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Hirdetések

Kérjük válassz kategóriát!


Reliant Robin - Ár: 950.000 Ft
Eladó használt RELIANT ROBIN, 1992/1, Piros színű

Eladó lett szép kis négyszemélyes Robinunk leszervizelve 2022.02.13-ig műszakival, nagyon jó műszaki, és esztétikai állapotban. Nagyon finom fogyasztás, évi 4200 Ft biztosítás. L5E járműkategória A-val, B-vel vezethető, parkolás motorkerékpárként. Három keréken 29 kw-az élményért:). Adok hozzá hátsó hidat meg ezt-azt. BMW Mini csere érdekelhet. Az ára ésszerű kereteken belül alkuképes.


British Leyland Mini Clubman Estate - Ár: 1700 EUR
Eladó a képeken látható British Leyland Mini Clubman Estate, az üzemképes állapottól egy hangyabokányira. Komplett az autó, forgalomba helyezésre kész osztrák papírokkal, minden alkatrészével, papírja szerint 1100-as motorral.
Személyes megtekintésre Győr mellett, Kisbajcson van mód.


Ülések és hátsó panelek - Ár: megegyezés szerint
Mini ülések, hátsó panelek eladók (1990. szürke).
Nem hibátlan, de kiszakadva nincs.


Hátsó futómű segédkeret/bölcső - Ár: 130.000 Ft
Hátsó futómű segédkeret/bölcső eladó, teljesen felújítva. Homokszórva, gyári javítóelemmel kilakatolva, új segédkeret alapján készült sablonkeretben a Mini gyári bekötési pontjaihoz igazítva (kiküszöbölve futóműgeometriás problémákat) szemcseverve, korróziógátló kataforetikus merítéses alapozással (KTL) ellátva, plusz RAL 9005 selyemfényű feketére szinterezve. Igény esetén külső és belső menetek átmetszve, kitisztítva. Beépítésre kész, sokszoros korrozió-ellenállással az eredetihez képest.

Speciális gömbcsuklók -
Csak előnye van a gyárival szemben. Nem kell zsírozni, nem a fém a fémmel dolgozik, a műanyagbetét - amit minden más típusú kocsinál már régen használnak - miatt jobban elviseli az utak rossz állapotát ugyanis a műanyag sokkal képlékenyebb, mint a fém. A porvédő kialakítása hermetikus, szemben a gyári megoldással. A ház ugyanolyan edzettségű, mint a gyári, a csapszeg is a gyári marad. Ha javításra szorul - mert az utak állapota ezt sem kíméli - nem kell az egész szettet cserélni drága pénzen, elég csak a műanyagbetétet, ami lényegesen olcsóbb. A szett ára kb. megegyezik a gyári szett árával. De csak egyszer kell megvenni utána elég csak a betétet megvenni..

Mini World magazin és modellautók - Ár: megegyezés szerint
Mini World magazinok, és Mini Cooper modellautók nagy választékban,  gyűjteményből eladók.


Lapozó: 1

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások