ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Mini Club Hungary

Adatvédelmi Tájékoztató
A Mini Club Hungary adatvédelmi tájékoztatója


Közlemények
A klub hivatalos közleményei

A Klub elnöksége bemutatkozik
2019. március 24-én, a Nagykovácsiban tartott Éves Közgyűlésen két új tag érkezett a Mini Club Hungary vezetőségébe. Kandikó Rita, Béres Máté, Szenes László mellett Gojo, azaz Varga Gábor kapott bizalmat elnökségi tagként, az egyesület új elnökévé pedig Fülöp Attilát választotta meg a tagság. 

Pribil András leköszönő elnök, valamint Hercsel Máté elnökségi tag, akik mindketten hét éven át szolgálták  áldozatos munkájukkal az egyesületet, örökre beírták a nevüket a Mini Club Hungary történelemkönyvébe. Ők természetesen továbbra is a klubbal tartanak, segítségükre, tanácsaikra a jövőben is számítunk, számíthatunk. Ezúton is köszönünk nekik mindent, egyúttal jó pihenést és sok gondtalan minizést kívánunk!


A Mini Club Hungary története a kezdetektől napjainkig (FeriArchív)
A klub logója 1989-et jelöl, mint alapítást. Aki már régebben benne van a Minizésben tudja, hogy ez a dátum igencsak korai időpont a konkrét alakuló taggyűlés időpontjához képest. No de mit is takar ez az évszám? Azt többünk tudja, hogy én 1986 óta használok Minit.

Klubtörténet kronológia
A klub életének fontos történései, mérföldkövei 1975-től napjainkig

Klubtagság
Ha klubtag szeretnél lenni...

A Mini Club Hungary rövid története
A magyar Mini-tulajdonosok egyesületének ötlete 1989-ben született meg, ezt a dátumot olvashatod címerünkben. A Mini Club Hungary 1995. novemberében lett lett bíróság előtt is bejegyzett társadalmi szervezet.


Lapozó: 1

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások