ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

VI. Oldtimer Premier – Veterán Járművek Találkozója, 2016. 04. 23. - 2016.04.11.

A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary, és a Trabant-Wartburg Klub szervezésében 2016-ban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a biatorbágyi Premier Outletben az „Oldtimer Premier – Veterán Járművek Találkozója”.

A 2011 óta folyamatosan több résztvevőt felvonultató rendezvény 2015-ben olyan magaslatokba jutott, ami miatt idén minden egy kicsit másképp lesz.
A teljes terület a parkoló veteránautók számára lesz biztosítva. Megerősített biztonsági szolgálat, és forgalomirányítás segíti majd a szakszerű lebonyolítást. Ebből adódóan a viszonylag sok helyet elfoglaló versenyek nem lesznek. Nem lesz klubok számára helyfoglalás sem. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben lesz, elsősorban az OT rendszámos, illetve előzetesen regisztrált járművek részére. A méretes járművek elhelyezése külön területen lesz. A parkolás során a rendezői utasítások betartása kötelező. Természetesen idén is lesznek különdíjak a legkülönlegesebb járművek tulajdonosainak.
A 2016-os Oldtimer Premier Veterán Járművek Találkozóján kereskedői részvétel nem lesz. Idén Kőváry Barna helyett Kukuruzsnyák György "Kuksi" lesz a műsorvezető. 

A rendezvény térségébe érkezési idő 7:30 – 9:00 között javasolt. A vásárlói forgalom 10:00-órától fog kezdődni, és várhatóan 11:00 – 11:30-körül tetőzik. Ha valaki ebben az időszakban érkezik, biztosan hosszabb ideig kell, hogy várakozzon, míg a rendezvény területéhez tud hajtani.

A Premier Outlet két bejárattal rendelkezik, Budapest felőli és Győr felőli irányból, a 100-as útról. (Budaörsre, Biatorbágyra vezető út) Mindkét bejárat felől be lehet hajtani a bevásárlóközpont parkolójába.

A civil gépjárművekkel érkező látogatók a vásárlói parkolóban hagyhatják járműveiket. Néhány perces sétával a rendezvény területe megközelíthető. A rendezvény ingyenes.

További részletek, illetve a járművekkel érkezőknek szükséges online regisztráció a rendezvény saját honlapján: www.oldtimerpremier.huFeltöltötte: MCH_admin | Megnézték: 2260 vissza

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások