ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Volks and Roll party 2009 - 2009.05.30.

Magyarország - Tököl


Meghívó letöltése (Pdf)

Meghívó:

Várunk benneteket immár a Harmadik Tököli Volks&Roll Népautós bulira! 2009. május 30-án A Tököli (volt szovjet) Reptér betonjára
Minden olyan autót várunk, amelyek legalább 25 évesek, vagy ha ennél fiatalabbak, akkor olyan típusúak, amelyet legalább 20 éven keresztül lényeges változtatások nélkül gyártottak.
Milyen autókkal találkozhatsz Tökölön? A teljesség igénye nélkül: BMW-kkel, Bogarakkal, Citroen Kacsákkal, Fiatokkal, Fordokkal, Minikkel, Moszkvicsokkal, Opelekkel, Polskikkal, R4 bakancs Renaultokkal, Skodákkal, Trabantokkal, Volkswagenekkel, Wartburgokkal, Zsigulikkal és egyéb csodákkal. Persze akkor sem érdemes otthon maradni, ha népautód éppen nem menetkész. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, márkabarátokat is.

Kik a szervezők?
A bogarhatu.hu-n az egyik legnagyobb hazai népautós közösség jött létre az elmúlt években. Honlapunk - nevével ellentétben - nem csupán bogarasoknak biztosít internetes közösséget, hanem számtalan trabantosnak, minisnek, kacsásnak, r4 bakancsosnak is. Az elmúlt években több kisebb találkozót is szerveztünk. Ezek sikeressége alapján gondoltunk egy nagyot: egy valóban nagy bogaras-népautós majálist kívánunk tető alá hozni . Helyszínnek a Tököli Repteret választottuk, mert itt bőven van napfény, zöld gyep és igen nagy mennyiségű beton a gyorsulásokhoz, ügyességi versenyekhez, a vezetéstechnikai tréninghez, a teljesítményméréshez. Minden, ami ahhoz kell, hogy egy autós jól érezze magát a kellemesnek ígérkező május végi időben!
A 3. Tököli Volks&Roll fesztivál előzetes programja:
Szombat 9:50 Megnyitó 10:00 Vezetéstechnikai tréning (max 60 fő részére) 12:30 Ügyességi vetélkedők a színpad előtt 14:00 Ügyességi szlalomverseny speciálisan felkészített Bogárral, csúszófóliával 17:00 Gyorsulási verseny több kategóriában 19:30 Eredményhirdetés, tombola 20:00 Koncertek 22:00 Bulizárás, kötetlen beszélgetések hajnalig Vasárnap: 8:30 Ébredés, a találkozó befejezése
Az ügyesség szlalomverseny nyertese egy díjmentes sétarepülésen vehet részt 17 órától, mely keretében fentről is megcsodálhatja a gyorsulási verseny első futamait, majd maga is kocsiba pattanhat. A tombolán többek között kisorsolásra kerül egy 25e Ft értékű komplett vezetéstechnika tréning, valamint egy GPS navigációs rendszer. A vezetéstechnikai tréningre - a korlátozott létszám miatt - előzetes jelentkezés szükséges. Ha a jelentkezők száma eléri a maximális 60 főt, ők előnyt élveznek a délutáni ügyességi szlalomversenyen történő részvételen. A találkozó helyszínén mobil fékpad gondoskodik a kedvencek teljesítmény méréséről, illetve futómű és fék állapotának felméréséről. A mérés díja 3,5eFt+ÁFA. Minden játékban résztvevő sofőrt - az aláírt nyilatkozat mellett - a feladat megkezdése előtt elektronikus szondával is tesztelünk a balesetek megelőzése érdekében. A találkozó délutánján lehetőség van 5eFt/fő áron részt venni egy kb 15 perc időtartamű sétarepülésen (3fő/repülés). A találkozó helyszíne és a kifutópálya között kisbusz szállítja a résztvevőket.

Hozd a családod!
A rendezvény határozottan családbarát, ne hagyd otthon a gyerekeket, párodat sem! A találkozó időtartama alatt lehetőséget biztosítunk gyermekeknek játszóházra (fedett, összkomfortos épületben). Igény esetén előzetes jelzés alapján itt szállást is tudunk korlátozottan biztosítani gyermekek és anyukák részére. A részvétel 14 éves kor alatt ingyenes.
Buli és szállás: A részvételi díj (2000 Ft a sofőröknek, 1000 Ft az utasoknak) magában foglalja a kintalvás lehetőségét is sátorban, sőt az estét egy fergeteges Rock & Roll Party-val kívánjuk megkoronázni.

Várunk szeretettel! írhatsz nekünk a tokol@bogarhatu.hu-ra


Tovább a beszámolóhoz...

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások