ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasůdhoz

Volks and Roll party 2009 - 2009.05.30.

Magyarorsz√°g - T√∂k√∂l


Meghívó letöltése (Pdf)

Meghívó:

Várunk benneteket immár a Harmadik Tököli Volks&Roll Népautós bulira! 2009. május 30-án A Tököli (volt szovjet) Reptér betonjára
Minden olyan aut√≥t v√°runk, amelyek legal√°bb 25 √©vesek, vagy ha enn√©l fiatalabbak, akkor olyan t√≠pus√ļak, amelyet legal√°bb 20 √©ven kereszt√ľl l√©nyeges v√°ltoztat√°sok n√©lk√ľl gy√°rtottak.
Milyen aut√≥kkal tal√°lkozhatsz T√∂k√∂l√∂n? A teljess√©g ig√©nye n√©lk√ľl: BMW-kkel, Bogarakkal, Citroen Kacs√°kkal, Fiatokkal, Fordokkal, Minikkel, Moszkvicsokkal, Opelekkel, Polskikkal, R4 bakancs Renaultokkal, Skod√°kkal, Trabantokkal, Volkswagenekkel, Wartburgokkal, Zsigulikkal √©s egy√©b csod√°kkal. Persze akkor sem √©rdemes otthon maradni, ha n√©paut√≥d √©ppen nem menetk√©sz. Szeretettel v√°rjuk az √©rdeklődőket, m√°rkabar√°tokat is.

Kik a szervezők?
A bogarhatu.hu-n az egyik legnagyobb hazai n√©paut√≥s k√∂z√∂ss√©g j√∂tt l√©tre az elm√ļlt √©vekben. Honlapunk - nev√©vel ellent√©tben - nem csup√°n bogarasoknak biztos√≠t internetes k√∂z√∂ss√©get, hanem sz√°mtalan trabantosnak, minisnek, kacs√°snak, r4 bakancsosnak is. Az elm√ļlt √©vekben t√∂bb kisebb tal√°lkoz√≥t is szervezt√ľnk. Ezek sikeress√©ge alapj√°n gondoltunk egy nagyot: egy val√≥ban nagy bogaras-n√©paut√≥s maj√°list k√≠v√°nunk tető al√° hozni . Helysz√≠nnek a T√∂k√∂li Repteret v√°lasztottuk, mert itt bőven van napf√©ny, z√∂ld gyep √©s igen nagy mennyis√©gű beton a gyorsul√°sokhoz, √ľgyess√©gi versenyekhez, a vezet√©stechnikai tr√©ninghez, a teljes√≠tm√©nym√©r√©shez. Minden, ami ahhoz kell, hogy egy aut√≥s j√≥l √©rezze mag√°t a kellemesnek √≠g√©rkező m√°jus v√©gi időben!
A 3. T√∂k√∂li Volks&Roll fesztiv√°l előzetes programja:
Szombat 9:50 Megnyit√≥ 10:00 Vezet√©stechnikai tr√©ning (max 60 fő r√©sz√©re) 12:30 √úgyess√©gi vet√©lkedők a sz√≠npad előtt 14:00 √úgyess√©gi szlalomverseny speci√°lisan felk√©sz√≠tett Bog√°rral, cs√ļsz√≥f√≥li√°val 17:00 Gyorsul√°si verseny t√∂bb kateg√≥ri√°ban 19:30 Eredm√©nyhirdet√©s, tombola 20:00 Koncertek 22:00 Buliz√°r√°s, k√∂tetlen besz√©lget√©sek hajnalig Vas√°rnap: 8:30 √Čbred√©s, a tal√°lkoz√≥ befejez√©se
Az √ľgyess√©g szlalomverseny nyertese egy d√≠jmentes s√©tarep√ľl√©sen vehet r√©szt 17 √≥r√°t√≥l, mely keret√©ben fentről is megcsod√°lhatja a gyorsul√°si verseny első futamait, majd maga is kocsiba pattanhat. A tombol√°n t√∂bbek k√∂z√∂tt kisorsol√°sra ker√ľl egy 25e Ft √©rt√©kű komplett vezet√©stechnika tr√©ning, valamint egy GPS navig√°ci√≥s rendszer. A vezet√©stechnikai tr√©ningre - a korl√°tozott l√©tsz√°m miatt - előzetes jelentkez√©s sz√ľks√©ges. Ha a jelentkezők sz√°ma el√©ri a maxim√°lis 60 főt, ők előnyt √©lveznek a d√©lut√°ni √ľgyess√©gi szlalomversenyen t√∂rt√©nő r√©szv√©telen. A tal√°lkoz√≥ helysz√≠n√©n mobil f√©kpad gondoskodik a kedvencek teljes√≠tm√©ny m√©r√©s√©ről, illetve fut√≥mű √©s f√©k √°llapot√°nak felm√©r√©s√©ről. A m√©r√©s d√≠ja 3,5eFt+√ĀFA. Minden j√°t√©kban r√©sztvevő sofőrt - az al√°√≠rt nyilatkozat mellett - a feladat megkezd√©se előtt elektronikus szond√°val is tesztel√ľnk a balesetek megelőz√©se √©rdek√©ben. A tal√°lkoz√≥ d√©lut√°nj√°n lehetős√©g van 5eFt/fő √°ron r√©szt venni egy kb 15 perc időtartamű s√©tarep√ľl√©sen (3fő/rep√ľl√©s). A tal√°lkoz√≥ helysz√≠ne √©s a kifut√≥p√°lya k√∂z√∂tt kisbusz sz√°ll√≠tja a r√©sztvevőket.

Hozd a csal√°dod!
A rendezv√©ny hat√°rozottan csal√°dbar√°t, ne hagyd otthon a gyerekeket, p√°rodat sem! A tal√°lkoz√≥ időtartama alatt lehetős√©get biztos√≠tunk gyermekeknek j√°tsz√≥h√°zra (fedett, √∂sszkomfortos √©p√ľletben). Ig√©ny eset√©n előzetes jelz√©s alapj√°n itt sz√°ll√°st is tudunk korl√°tozottan biztos√≠tani gyermekek √©s anyuk√°k r√©sz√©re. A r√©szv√©tel 14 √©ves kor alatt ingyenes.
Buli √©s sz√°ll√°s: A r√©szv√©teli d√≠j (2000 Ft a sofőr√∂knek, 1000 Ft az utasoknak) mag√°ban foglalja a kintalv√°s lehetős√©g√©t is s√°torban, sőt az est√©t egy fergeteges Rock & Roll Party-val k√≠v√°njuk megkoron√°zni.

V√°runk szeretettel! √≠rhatsz nek√ľnk a tokol@bogarhatu.hu-ra


Tovább a beszámolóhoz...

Belépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavaz√°s

Milyen k√ľty√ľn kereszt√ľl olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások