ENGLISH
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

XXIII. International Mini Weekend - 2018.07.11.

Magyarország - Balatonszemes


Meghívó letöltése (Pdf)

XXIII. International Mini Weekend

Balatonszemes, 2018. július 11-15.

Hat év után az év legfontosabb és legnagyobb szabású klubeseménye, az International Mini Weekend visszatér a rangjához legméltóbb helyszínre, a Balaton partjára! Öt napon át, 2018. július 11. és 15. között a balatonszemesi Vadvirág Kemping lesz remélhetőleg nem csak Magyarország, hanem egész Kelet-Közép-Európa Minis krémjének otthona is!  

Hogy mi vár rátok? Rengeteg Mini, napfény, strand, hideg sör, meleg víz, gyönyörű panoráma, kirándulások Minivel és anélkül, tájékozódási rally, szelepfedélverseny, barátok, nagy beszélgetések, nosztalgikus hangulat és még sok minden más! Ha csak egy találkozóra jöttök el egy évben, az ez legyen! Ha mindig ott vagytok, ezt nyilván nem hagyjátok ki!

 

A legfontosabb információk:

Időpont: 2018. július 11-15. (szerdától vasárnapig)

Helyszín: Vadvirág Kemping & Üdülőfalu (8636 Balatonszemes, Lellei u. 1-2.)

Szállást foglalni a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével és az info@miniclub.hu címre történő elküldésével, valamint az előleg (a szállásdíj 30%-ának) egyidejűleg történő átutalásával lehet. Részletek a mellékelt meghívóban.

A szállásfoglalás és az előleg befizetésének határideje: 2018. április 25. Kérünk benneteket, ezt szigorúan tartsátok be, mert ezt követően a kemping csak korlátozott ideig tudja fenntartani az előzetesen lefoglalt üdülőházakat!

A kedvezményes regisztráció határideje: 2018. június 11.

Az előzetes programtervet, valamint a szállásra, költségekre és egyebekre vonatkozó minden lényeges információt megtaláltok a mellékelt meghívóban.

Kérdés esetén írjatok az info@miniclub.hu címre, vagy hívjatok bennünket az ismert telefonszámokon!


Szállásfoglalás és regisztrációs lap


Invitation

EinladungBelépés


Név:


Jelszó:


Regisztráció

Szavazás

Milyen kütyün keresztül olvasod a honlapunkat?
szavazás állása és régi szavazások