A Mini Club Hungary küldetése

A Mini az egyetemes emberi kultúra és történelem kitörölhetetlen része. A Mini Club Hungary küldetése és feladata, hogy ezt a páratlan örökséget az utánunk következő nemzedékek számára is megőrizhessük. Kiemelt cél a közös minizés, egymás segítése, találkozók, programok szervezése, ezen ikonikus autók és a Mini szellemiség megőrzése és továbbadása az utókor számára.

„A classic Mini birtoklással örömmel vállaljuk, hogy folyamatosan szerszámokkal, tartalék olajjal és hűtővízzel utazunk. Élvezzük, hogy a kormányt szervó nélkül tekerjük, klíma nélkül vezetünk a nyári kánikulában és hogy a derekunkkal helyettesítjük a Minikben nem létező tekercsrugókat. A karburátorainkat olajjal töltjük fel, a biztosítékainkat sűrűn mozgatjuk, a beesett gázpedált a lábunkkal alányúlva emeljük vissza. 10, vagy 12 colos kerekeken gurulunk. (Na jó, akad egy-két 13-as is).”
 
Ha érted, vagy meg akarod érteni, hogy miről beszélünk, mi motivál bennünket, birtokolsz egy ilyen autót, akkor csatlakozz hozzánk! Ha a fenti dolgok ismeretlenek, idegenek, érthetetlenek számodra, akkor nem bennünket keresel, de ezen könnyen változtathatsz! Csak ülj be egy classic Minibe, válassz ki egy kanyargós útszakaszt és rögtön rájössz, mi vezet bennünket, classic Miniseket.