Hogyan lehetsz klubtag?

Szeretettel köszöntünk a Mini Club Hungary nevében! Örülünk, hogy úgy döntöttél, klubunk tagja szeretnél lenni. Ehhez a következőket kell tenned:

1. Olvasd el az alapszabályunkat (ITT), és ha egyetértesz a törekvéseinkkel, valamint egy klasszikus Mini (1959-2000 között gyártott) tulajdonosa vagy üzembentartója vagy, akkor ki kell töltened egy tagi regisztrációs lapot, valamint egy adatkezelési nyilatkozatot, amit alább letölthetsz, majd küldd el azokat az info@miniclub.hu címre.

Dokumentumok

2. Ezután be kell fizetned a tagdíjat (a klub törekvéseinek, a Mini hagyomány ápolásának, a közösség összetartásának támogatására, a kedvezményes biztosítás igénybevételére, valamint az egyesületi jogaid gyakorlására) a Mini Club Hungary bankszámlájára (Erste Bank 11600006-00000000-04010506). A közleménybe írd be a neved, a tagsági számod és hogy MCH 2024 éves tagdíj! A naptári évre (tehát 2024-re) vonatkozó éves tagdíj 12 000 Ft.

3. Gépjárművedről küldj két digitális fotót, lehetőleg bal elölről és jobb hátulról.

Ha bármilyen kérdésed van, jelezd ezt nekünk az info@miniclub.hu címen.

Ha megérkezett a regisztrációs lap és az 1.számú melléklet, a fotók, és a banki igazolás a befizetésedről, felvesszük veled a kapcsolatot és megkapod a tagsági számod, amivel máris a klub tagjává váltál.

Bízunk benne, hogy minél hamarabb személyesen is együtt tapasztalhatjuk meg a valódi Minis életérzést!

 

Az Egyesület adatkezelési tájékoztatóját  ITT megtalálod.