Elnökség

Béres Máté, Elnökségi tag
Már kisiskolásként is a Rózsaszín Párducot üldöző Clouseau felügyelő (Peter Sellers) különleges Mini Cooperének 1:18-as modellje volt a legféltettebb kincsem, és persze arról álmodoztam, hogy egyszer lesz egy kicsit nagyobb is. Ez az álom a következő huszonegynéhány évben is elkísért, mígnem 2015 márciusában végre sikerült valóra váltanom; azóta ez a kis kék Austin Mini és a Mini Club Hungary lett életem egyik legfőbb mozgatórugója és örömforrása. A kezdetektől fogva igyekszem minél több találkozón részt venni, és más módon is aktívan kivenni a részem a klub életéből. A 2017-es mezőtúri évadnyitón kaptam meg a bizalmat, hogy ezentúl az elnökség tagjaként szolgálhassam közös, nemes ügyünket.

Kandikó Rita, Elnökségi tag
Az én gyerekkori álmom 2010-ben vált valóra, amikor a Kecskeméti találkozón belöktek a szakadékba, másnap Mini tulajdonos lettem. Rögtön utána beléptem a klubba. A Minis érzés annyira magával ragadott, hogy 1 év múlva kis kosarakban az e-bay-en vásároltunk egy pick up-ot, mert egy mini nem mini!! A két autó felújítása után szigorú létszám-stop lépett életbe.
2016 tavasza óta az elnökség tagjaként próbálom segíteni a klub életét.

Szenes László, Elnökségi tag
1996 óta vagyok klubtag, 2003 óta fő profilom a Mini-szerelés. Egy kölcsön kocka Innocentivel kerültem be a klubba, és 1999-ben vettem meg az első Minit, amiről gyorsan kiderült, hogy lopott, így aztán hamar követte azt a második. 12-nél több Minim volt eddig. Autószerelőként 2003-ig is volt dolgom Minivel, de onnan kezdve szakosodtam a sok megkeresés miatt. Azért kezdtem el a Minikkel foglalkozni, mert lehet őket építeni. Egy olyan autó, amiből lehet egyedit varázsolni. A 2017-es közgyűlésen választott be a tagság az elnökségbe.

Varga Gábor Gojo, Elnökségi tag
A 2012-es magyar International Mini Meeting főszervezőjeként ismertek meg sokan, azóta is nagyon sok különleges Mini találkozót szerveztem. Jelenleg éppen aktívan építem a Mini Jimini autóm, ami remélem, hogy most már hamar elkészül és üde színfoltja lesz a klubnak!

Fülöp Attila, Elnök 
Arra voltam csak kíváncsi, hogy a 196 cm-es magasságommal beférek-e egyáltalán egy ilyen autóba. Azonnal szerelem lett a dologból. Ez 2013-ban volt és még abban az évben be is léptem a klubba. Nagyon jó társaság fogadott és hihetlen élményeket éltem át a találkozókon. 2018-ban vállaltam egyre több önkéntes munkát a klub körül (elkezdtem üzemeltetni a Minisek, a klasszikus korszak megszállottjai nevű Facebook csoportot, átvettem a Miniológia szerkesztését, elkezdtem kezelni a klub Facebook oldalát, találkozókat szerveztem, évösszegző filmet készítettem stb), majd 2019 tavaszán az egyesület elnökévé választott a tagság. Mindig nagyon jól éreztem magam klubtagként, fontosnak tartom a közösségi élményeket, és azon fogok/fogunk dolgozni, hogy továbbra is mindenki nagyon jól érezze magát, mert hiszem, hogy a klubot az emberek teszik klubbá. Biztosan lesznek olyan ötleteim, amik elsőre furának tűnnek, lesznek olyan döntéseim, amik rosszak lesznek, de remélem, hogy a jó ötletek és döntések lesznek túlsúlyban. Minden azért lesz, hogy együtt tovább vihessük a Mini szellemiséget és egy irigylésreméltó közösséget alkossunk. Mert ezt az egészet magunkért csináljuk. Hogy jó érzés legyen egy közöset minizni, elmenni a találkozókra, jókat beszélgetni egymással. De ehhez mondjuk az is kell, hogy olvassátok el a hírleveleket! :)))))))