Home Találkozók Évadnyitó Mini Találkozó – Csokonyavisonta

Évadnyitó Mini Találkozó – Csokonyavisonta

Évadnyitó Mini Találkozó

Csokonyavisonta – Kaszópuszta 2024. április 5-7.

Kedves minis barátaim!

Nyolc évvel a Zselici Mini Találkozó után szeretnélek benneteket ismét szűkebb hazámba, Somogyországba, annak is egy, még általam is méltatlanul kevéssé ismert, de annál több értéket rejtő csücskébe, Belső-Somogyba invitálni az év első közös hosszú hétvégéjére. Ez alatt a három nap alatt belekóstolhattok sok mindenbe, amire mi, somogyiak büszkék vagyunk: gyógyvizeinkbe, végtelen erdőségeinkbe és azok lakóiba (akár szó szerint is), természeti szépségeinkbe, gasztronómiánkba és vendégszeretetünkbe, de a legfontosabb most is az lesz, hogy végre újra együtt lehetünk és minizhetünk!

A szállásunk Csokonyavisontán, a termálfürdő közvetlen szomszédságában található Korona Panzióban lesz, ahol kényelmes, 2, 3 és 4 fős szobák állnak a rendelkezésünkre, félpanziós ellátással. A fürdő azonban csak egy lehetőség, nem a találkozó fő célja, hiszen Somogy nem csak a vizek, hanem – sőt, még inkább – az erdők országa is. Itt található hazánk legnagyobb egybefüggő síkvidéki erdeje is, amely számos látnivalót és programot kínál. Így tehát Kaszó, „Somogy zöld szíve” lesz a szombati napunk középpontjában, ahol vonatozunk majd a Kaszói Állami Erdei Vasúton, megtekintjük hazánk egyik kiemelkedő természeti értékét, a Baláta-tavat, majd a vadasparkot, belekóstolunk a Főherceg Fogadó vadételeibe, és ha szerencsénk van, hazafelé vidrákat is láthatunk a Peteshalmi Vidraparkban. És vasárnapra is vannak még terveim, de ezekről majd később, vagy – az utóbbi időben megszokott és általában jól elsülő spontaneitást követve – majd ott…

A jelentkezés és a szállásfoglalás határideje március 10., ehhez két külön űrlapot kell kitöltenetek és a következő e-mail címekre elküldenetek:

Szállásfoglaló űrlap (Szállásfoglaló űrlap_Évadnyitó Mini Találkozó_2024): info@csokonya.hu ÉS info@miniclub.hu

Regisztrációs lap (Regisztrációs lap_Évadnyitó Mini Találkozó_2024 ) CSAK info@miniclub.hu

SZÁLLÁS
Korona Panzió (7555 Csokonyavisonta, Fürdő tér 2.)

További információ: https://csokonya.hu/

19 db 2-3 fős és 4 db 4 fős szoba áll rendelkezésre, egységesen 16.000 Ft/fő/éj áron, félpanziós ellátással (svédasztalos reggelivel és vacsorával) együtt. 18 éves kor felett további 500 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban előfordul, hogy a háromnapos találkozót néhányan kevesellitek és négynaposra nyújtjátok, erre természetesen most is lehetőség van. Akinek tehát kedve van, vagy kétszer 1-2 óránál többet szeretne a termálfürdőben tartózkodni, a szállásfoglalásnál csütörtöki (vagy akár korábbi) érkezést is megjelölhet.

Termálfürdő

A fürdőről minden információ elérhető ITT, ITT és ITT, e helyütt csak a legfontosabb információk, amelyek érdekelhetnek benneteket: igen, van éjszakai fürdőzés és télen is nyitva lévő kültéri medence, a felnőtt jegy 2.990 Ft, a délutáni és éjszakai jegy 1.990 Ft (további jegyárak ITT).

PROGRAMOK

2024. április 4., csütörtök

– Aki egy nappal meghosszabbítaná a pihenését, jöhet egy nappal korábban is. A program ugyanaz, mint pénteken, illetve létszám függvényében és igény szerint spontán kirándulást is tehetünk.

2024. április 5., péntek

– Érkezés akár reggeltől, fürdőzés, szállás elfoglalása, spontán minizés a környéken, pihenés, beszélgetés, vacsora, miegymás.

2024. április 6., szombat

–  Reggeli, majd 9:15-kor indulás Kaszóra (oda-vissza kb. 100 km)

–  10:30–12:00 A Baláta-tó Természetvédelmi Terület és Erdőrezervátum megtekintése kisvasúttal, idegenvezetéssel

–  12:00 – 13:00 A kaszói vadaspark megtekintése

–  13:00 Ebéd a Főherceg Fogadóban

–  Ebéd után indulás vissza a szállásra, útközben – időjárástól függően, mivel 2 km földút vezet oda – vidrales a Peteshalmi Vidraparkban (a vidrák etetése 15:30-kor)

–  Visszaérkezés után vacsoráig szabadprogram, fürdőzés, vacsora után búcsúest, az általatok hozott házi sütik és italok maradékának elfogyasztása

2024. április 7., vasárnap

–  Reggeli, majd a szállás elhagyása

–  10:00 körül indulás Kaposvár vagy a Balaton felé, a ráérősebbekkel spontán ebéd és meglepetésprogram

KÖLTSÉGEK

Szállás félpanzióval: 16.000 Ft/fő/éj (18 év felett +500 Ft/fő/éj IFA)

Kisvasút: felnőtt 2.400 Ft, 3-14 éves korig, ill. 65 év felett 1.800 Ft/fő

Vadaspark: 700 Ft/fő

Vidrapark: felnőtt 1.500 Ft, gyermek és nyugdíjas 1.000 Ft

Szombati ebéd: választható, árak a regisztrációs lapon

Szállásfoglalás és jelentkezés a találkozóra

Szállásfoglalás: Szállásfoglaló űrlap (Szállásfoglaló űrlap_Évadnyitó Mini Találkozó_2024) kitöltve az info@csokonya.hu ÉS info@miniclub.hu címekre IS

Jelentkezés a találkozóra: Regisztrációs lap (Regisztrációs lap_Évadnyitó Mini Találkozó_2024) kitöltve CSAK az info@miniclub.hu címre

Határidő: mindkettőre 2024. március 10.

Ha olyan kérdésetek van, amire itt nem szerepel a válasz, keressetek bátran! Várlak benneteket szeretettel áprilisban!

Minis baráti üdvözlettel:

Béres Máté

info@miniclub.hu

+36 20 463-0632

 

Tags:

dátum

ápr 05 - 07 2024
Expired!

időpont

8:00 am - 6:00 pm

helyszín

Korona Panzió
7555 Csokonyavisonta Fürdő tér 2.