Home Találkozók I. Hosszúhetényi Grand Prix – Mini kiállítás – TÖRÖLVE

I. Hosszúhetényi Grand Prix – Mini kiállítás – TÖRÖLVE

AZ ESEMÉNY A SZERVEZŐ ÁLTAL TÖRLÉSRE KERÜLT!

 

A Mini Club Hungary csatlakozik az I. Hosszúhetényi Cyclekart Grand Prix eseményhez, mint kiállító. Ha érdeklődsz a különleges autóversenyek iránt, akkor itt a helyed, ugyanis ez lesz az első nagy mezőnyös Cyclekart futam Magyarországon! 

A cyclekart egy olyan együléses, farmotoros, motorkerékpár kerekekkel felépített versenyjármű, amit amatőr, felnőtt versenyzők készítenek önállóan, egy szabálykönyv alapján, ami kb 1:2 méretaránnyal hasonlít egy 1920-1939 közötti versenyautóra. A verseny kiemelt célja, hogy szórakozást nyújtson az építőknek, versenyzőknek és a nézőknek is egyaránt. Inkább játék, fesztivál, ahol nem a győzelem, hanem a részvétel és a szórakozás a fontos.

Az esemény szervezője Fehér Gergő minis barátunk, aki a szombati napra veteránautó kiállítást szervez, ahová a Minikkel is csatlakozhatunk. Nagyon szeretnénk, ha megmutathatnánk a látogatóknak a csodaszép autóinkat, így ha teheted, te is gyere el! 

Fehér Gergő eképpen invitálja az érdeklődőket: 

Szóval akkor I. Hosszúhetényi Grand Prix.

Tervezett időpont: augusztus 27.-29. hétvége.

Az lenne a célom, hogy hagyományt teremtsünk, vagyis ne csak egyszeri buli legyen. Ehhez szvsz az kell, hogy minél többen tudjanak a programhoz kapcsolódni. Barátok, családok, rokonok, ellenségek ? .

Így péntek délután gyülekezünk. Lenne egy gépátvétel, közös vacsora vagy batyuból, vagy bográcsból. Szolid koccintással megfejelve. Napszállta után csillagnéző túra a Zengőre. Már annak aki tud járni.

Szombaton délelőtt és délután is lenne egy-egy futam. Mindkettő 4 fős csapatra optimalizálva. Az első egy murvás hegyi fel és lefutó (oda-vissza 4 menet). Utána a gépeket kiállítjuk, szépségverseny, közös ebéd. Délutánra kihívjuk a helyi autós közösséget, első sorban az oldtimereseket. Kiállítás nekik is. Ha már nincs akkora meleg (és vagy eláll az eső) jön a délutáni futam, ami távméréses körverseny lenne 2 v. 3 órában. Pilótacserékkel, tankolással, szervízzel. Este közös vacsora, majd korhű zenével jazz/rock and roll buli hajnalig. Korhű ruhában belépődíj nincs.

Vasárnap délelőtt szemétszedéssel egybekötött kirándulás. Ezzel jelképesen megköszönjük a falunak a vendéglátást, a túra csak pár km, egy fürdésre igen alkalmas tó partjára vezet ? .

Kb. Így.

További lehetőségek igény szerint: ügyességi (gyerek) futam, helyi pincészet meglátogatása, projektoros filmvetítés (Italian job 1969), műhelylátogatás a Camelot Műveknél… vagy ami most majd felmerül.

dátum

aug 27 - 29 2021
Expired!

időpont

3:00 pm - 6:00 pm
kategória