Home Találkozók Ibi Mama Mini Találkozója – Parádsasvár

Ibi Mama Mini Találkozója – Parádsasvár

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is ellátogatunk Parádsasvárra szeptember 3-5 között. 

PROGRAMOK:
 
Főhadiszállás: Hubertus Panzió, 3242 Parádsasvár, ll, Rákóczi Ferenc út 2/a
 
Péntek: 
– 14 órától lehet átvenni a kulcsokat a Hubertus Panzióban 
– 15 órától gyülekező Recsken a Pannónia Parkban (Recsk, Kossuth Lajos út 6., 3245). Itt lesz a vacsoránk is 18 órakor (babgulyás, kenyér, pogácsa, 1800 ft/fő)
– utána beszélgetés, iszogatás a Hubertus Panzióban
 
Szombat: 
– délelőtt fakultatív program. Tipp: Parádsasvári üvegmanufaktúra, Parádsasvár, Petőfi utca 21. (előzetes bejelentkezéssel látogatható: https://uvegmanufaktura.hu/uveghuta-latogatas/), illetve az érdeklődők átmehetnek Ibi Mama plázájába is (Parádfürdő, Kossuth Lajos út 274.)
– korai ebéd a Hubertus Panzióban (előre választhatóak lesznek a menük, ezzel kapcsolatban aug. közepén küldünk ki hírlevelet)
– 13 órakor indulás egy kocsikázós körútra: Parádsasvár, Parádfürdő, Kisnána, Mátrafüred, Mátraháza, Parádsasvár. Kb. 80 km. 
– Közben megállunk a bodonyi fazekas műhelyben (Bodony, Kossuth Lajos u. 55, 3243),  ahol megnézünk egy bemutatót, illetve a kiállítást és vásárolhattok is a kínálatból. Innen Parádfürdőre megyünk és megnézzük a Cifra kocsimúzeumot (kb. 14:30-tól 15:10-ig leszünk itt). Utána egy nagyobb kocsikázás Markazra, ahol egy kiállítást nézünk meg patkolt tojásokról (kb 16 órára érünk ide, Markaz, Jókai Mór út 28., 3262), innen pedig szép utakon megyünk vissza a Hubertus Panzióba, ahova kb. 17 órakor érkezünk meg.  
– este vacsi a Hubertusban (előre választott menü), majd iszogatás, dumcsi a pincében
 
Vasárnap:
 
– délelőtt plázázás Ibi mama módra (Parádfürdő, Kossuth Lajos út 274.)
– közös ebéd a Hubertus panzióban
– ebéd után, már hazafelé tartva elmegyünk az Oxygen Adrenalin Parkba: https://adrenalin-park.hu/
Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való tevékenységet: séta, üldögélés, harcászati kiállítás, függőhíd, bobpálya, játszótér, erdei labirintus, íjászat, stb stb. De reméljük, hogy egy paintball meccset is lejátszhatunk 😉 Olvassátok el a weblapon a lehetőségeket és tervezzétek meg a programjaitokat, mert néhány eszközért fizetni kell a parkon belül! Itt mindenki addig marad, amíg a kedve tartja, utána indulás haza.
 
 
 
 
 

dátum

szept 03 - 05 2021
Expired!

időpont

3:00 pm - 6:00 pm

helyszín

Hubertus Panzió
Parádsasvár, ll, Rákóczi Ferenc út 2/a, 3242
Honlap
https://www.hubertuspanzio.hu/
kategória