Home Találkozók III. Kaptár PartyTúra – A Californiai sajtreszelő rejtélye!

III. Kaptár PartyTúra – A Californiai sajtreszelő rejtélye!

Az utolsó 2015-ös fergeteges rendezvény után az idén úgy döntöttünk, hogy a Vespa Club Budapest megalakulása, és a Covid19 utáni programéhség után felelevenítjük a hagyományt, és újra megrendezésre kerül a pontkereső Vespas és Minis verseny Budapest közigazgatási határain belül.
2021 Szeptember 25.-én szombaton reggel idén is mindenkit várunk szeretettel egy fergeteges bulira! Reméljük, hogy a telefonok az idén is túlélik majd, és komolyabb javítás és letartóztatás nélkül, motorozunk autózunk és bulikázunk egyet a régi idők emlékére!
Vespa vagy Mini kell hozzá ahogy korábban is, de a különleges helyzetre való tekintettel elfogadunk nevezéseket más járművel is, de traktorral, kishajóval és tűzoltóautóval lehetőleg ne gyertek, mert nehéz velük mindenhova behajtani!
 
Idén is elhelyeztünk több mint elég pontot Budapest területén, hogy ne lógjon ki a beletek a nap végére! Ugyan úgy, ahogy a múltkor is, egy kellemes reggelivel kezdjük a napot, majd ebéd előtt lesz 4 órátok, hogy teljesítsétek az első részt. Ezután ebéd következik, majd egy külön etapban kell az „itinerben” szereplő találós kérdésekre válaszolni, és a helyeket megtalálni és lefényképezni a délután folyamán. Most is mint korábban készítünk nektek egy finom vacsorát a fárasztó nap végén, és aztán teret engedünk némi vigadalomnak is, ha ti is úgy akarjátok!
 
FONTOS!
Öltözzetek fel úgy, ahogy a 80-as évek detektívjei és titkosügynökei tették! Hordjatok mokkaszint és sportzakót mint Don Johnson a Miami Vice-ban, baseball kabátot mint Eddie Murphy, piszkos ballonkabátot mint Columbo, vagy növesszetek táskát a szemeitek alá mint Derrick! Ha nem vagytok elég kreatívak, akkor vegyetek fel valamilyen neon színű és fehér ruhát! A bukósisak és a fényvisszaverő mellény nem játszik! A legjobb jelmez tulajdonosa díjat nyer!
GPS IDÉN SEM KÖTELEZŐ, mert utcanév mutatós Budapest térképpel is végig lehet menni, de kamerás mobil azért legyen nálatok, (fényképezőgép is jó)! Ezen kívül hozzatok magatokkal poharat és egy sajtreszelőtt! A Sajtreszelő FONTOS, mert nem csak mutatóként kell használjátok a fényképekhez, hanem feladatokat is kell majd vele megoldani, így a hiánya KOMOLY HÁTRÁNYT FOG OKOZNI! A legszebb sajtreszelő tulajdonosát külön díjazzuk!
 
A verseny közúti forgalomban zajlik, ezért a KRESZ szabályait kötelezően be kell tartani, tehát nem az a lényeg, hogy ki megy gyorsabban hanem az, hogy ki mennyire találékony! A versenyen érvényes jogosítvánnyal biztosítással, és közúti közlekedésre alkalmas járművel lehet csak indulni!
Az nyer aki a nap végére a legtöbb pontot gyűjti össze. A pontszámokat a motorok hengerűrtartalma, évjárata, és a sofőr lakcíme alapján súlyozzuk, hogy ne legyen előnyben egy PX200 egy Ciao-val szemben, vagy a Budapesti a vidékivel szemben! A motorok és az autók természetesen külön kategóriában vesznek részt.
 
A rajt az ebéd, a célba érkezés, és a buli helyszíne:
11. kerület, Barázda u. 1. Albertfalvi Kaptár.
 
Az időterv a következő:
2021. Szeptember 25. Szombat
Sajtreszelő regiszráció 8.00 – tól
Versenyzői eligazítás: 8.50 – től
Délelőtti rajt 09.00
Ebéd 13.00 – 15:00 – ig
Délutáni rajt 15.00
Beérkezés 18.00 – tól
Vacsora 18.30 – tól
Eredményhirdetés és Buli 19.30 – tól hajnalig
 
A rendezvényt természetesen most is önköltségi áron rendezzük meg. Kis „welcome” csomag, a verseny, a díjak, reggeli, ebéd és vacsora is benne foglaltatik a nevezési díjban a sofőrnek ami 7500/Ft jármű. Vendégeknek és utasoknak a regisztrációs díj 3500 Ft/fő, ami tartalmazza az étkezéseket is. Este a hagyományokat folytatva ismét fergeteges buli lesz, zenét, a Miami Vice-ot és a puncsot mi intézünk, de a pálinkát és az italokat idén is ti hozzátok!
A jelentkezéseket névvel, telefonszámmal, a jármű típusával, és a résztvevők számával együtt 2021 Szeptember 15.-ig e-mailben kérjük az albertfalvikaptar@gmail.com címre, hogy tudjuk mennyi itinerrel, paddal, evőeszközzel és kajával készüljünk!
Minden jelentkezést e-mailben igazolunk vissza, így ha elküldted a jelentkezésed és nem kaptál választ 24 órán belül akkor keresd Gojo-t telefonon vagy a digitális csatornákon.
 
Írjátok be a naptárba mert kötelező a részvétel!
 
Bíró Peti, Dagi, Gojo és a Vespa Klub Budapest leendő tagsága!

dátum

szept 25 2021
Expired!

időpont

8:00 am - 12:00 pm