Home Találkozók Jótékonysági csokit vagy csalunk! – gyermekotthon látogatás

Jótékonysági csokit vagy csalunk! – gyermekotthon látogatás

A Mini Club Hungary tagjai az évek alatt már nagyon sok jótékonysági akcióban részt vettek. Van amikor csatlakoztak meglévőhoz, de igen sokszor saját szervezésben valósítottunk meg ilyeneket. Visszaemlékezhetünk az idei IMW-re is, amikor egy siófoki állatmenhelynek adományoztunk egy szép vastag borítékot. 

A következő jótékonysági akciónk 2021. október 31-én lesz, amire ezúton invitálunk meg téged is! Reméljük, hogy részt tudsz venni rajta, és meghatározó élményt szerezhetünk ezzel a budapesti Cseppkő Gyermekotthon lakóinak 🙂 

Arra kérünk, hogy gyűjts össze egy cipősdoboznyi, közepes ajándéktáskányi ajándékot, amit aztán közösen viszünk el a gyermekotthonba! Számítunk a kreativitásodra, a lényeg, hogy minél univerzálisabb legyen! (3-18 éves korig vannak bent gyerekek, de a legtöbben 6-12 évesek).

Pár tipp:  édesség (keksz, gumicukor, csokoládé, müzliszelet, cukorkák, stb), gyümölcs (banán, narancs, ananász), fiú-lány dezodorok, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, sampon, szép jegyzetfüzet/napló, toll, Mini autómodellek, minis kulcstartó, bögre, plüssjáték. Ezek az ajándékok ömlesztve kerülnek majd be hozzájuk, mindenki talál majd benne magának valót. Fontos, hogy használt tárgyak ne legyenek a csomagokban! 

A pontos részletek: 

  • Gyülekező ideje és helyszíne: 2021. október 31. 14:30! Cím: Pál-völgyi-barlang, 1025 Budapest, Szépvölgyi út 162.
  • Itt megvárunk mindenkit, majd 15 órakor elindulunk konvojban a Cseppkő Gyermekotthonba: 1025 Budapest, Cseppkő utca 74.
  • Miután megérkeztünk a konvoj első három minije a bejárat elé áll, a többiek pedig az épület mellé, minél szorosabban a parkolóba
  • A leparkolás után mindenki az autójánál marad és egy dudakoncerttel kihívjuk a gyerekeket az épületből, akiknek megmutatjuk a Miniket, majd közösen behordjuk az épületbe az ajándékokat egy nagy asztalra. Ott közösen kipakoljuk, beszélgetünk kicsit velük, majd elköszönünk.
  • Utána lenne egy közös vacsizás, de ehhez még helyszínt kell találnunk a létszám függvényében. 

Arra szeretnénk kérni, hogy mindenképpen jelezz vissza, ha jössz, hogy tudjunk tervezni! Ha bármi kérdésed lenne, vagy csak szeretnéd átbeszélni jobban a részleteket, keresd Fülöp Attilát az ismert elérhetőségein. 

Csatlakozz a Facebook eseményhez: https://fb.me/e/4v9wDQpvb

 

dátum

okt 31 2021
Expired!

időpont

2:30 pm - 6:00 pm

helyszín

Pál-völgyi-barlang
1025 Budapest, Szépvölgyi út 162.
kategória