Home Találkozók XXVI. International Mini Weekend

XXVI. International Mini Weekend

Megyünk a Balatonra! Július 7. és 11. között International Mini Weekend, Kaáli Autó Múzeum látogatással, tájékozódási rallyval, szelepfedél versennyel és sok más egyéb aprósággal.
 
A Mini Club Hungary hírlevél feliratkozók megkapták a regisztrációs táblázatot (ha nem kaptál, keresd Béres Mátét, vagy írj az info@miniclub.hu-ra), ezt kell kitöltenetek és visszaküldenetek (legkésőbb június 26-ig, de inkább hamarabb).
FONTOS! Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy a miharamabb küldje vissza a reglapot, mert a Kaáli Autó Múzeumba maximum 60 ember jöhet csütörtökön a közös programra és már nincs sok hely! Valamint a korábbi visszaküldés a pólógyártás miatt is jól jön ?
 
A várható program:
• -1. és 0. nap (július 5-6., hétfő-kedd): lesz már minis társaság, lehet strandolni, sörözni, beszélgetni, akklimatizálódni, vagy kedd este megnézni a foci-EB első elődöntőjét.
• 1. nap (július 7., szerda): érkezés, sátorállítás, strand, szabadprogram, este foci-EB második elődöntő.
• 2. nap (július 8., csütörtök): reggeltől kirándulás Minivel az északi partra, a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba (https://automotormuzeum.hu/), előtte vagy utána pedig ebéd a már jól bevált Granarius Udvarházban. Délután érkezés vissza a táborba, strand, szabadprogram
• 3. nap (július 9., péntek): autómentes nap. Ha lesz rá igény, indítunk egy vonatos-városnézős-fagyizós-sétahajózós túrát Siófokra (a Szabadisóstó vasúti megálló 1 km-re/20 percre van a kempingtől), de alapvetően igazi semmittevős, strandolós, sörözős, egyszóval nyaralós nap.
• 4. nap (július 10., szombat): reggeltől tájékozódási rally, majd a tervek szerint ebédtájban / kora délután befutó és a Minik kiállítása Siófok egy illusztris pontján (ha a városi döntéshozók is úgy akarják, ez még szervezés alatt van). Itt mindenki elintézheti az ebédet, majd lassan visszaszivárgunk a táborba, ahol délután szelepfedél-verseny, este pedig ünnepélyes díjkiosztó vár.
• 5. nap (július 11., vasárnap): sátorbontás, búcsúzás, esetleg egy utolsó fürdés a Balatonban, a ráérősebbekkel közös búcsúebéd, a hazamenni nem akarókkal plusz egy éjszaka kifizetése, az átélt élmények megbeszélése és este Eb-döntő-nézés.
 
Egyéb tudnivalók:
• A kemping nem közvetlen Balaton-parti, de vízparti, ugyanis a területén található a városrész nevét adó Sóstó.
• A strand 100 m-re (gyalog 2 percre) van a kemping bejáratától.
• A kemping előtti téren két élelmiszerbolt, több büfé és étterem is található, a strandon pedig kívül-belül további büfék vannak.
• A szokásos szombat esti közös vacsora még szervezés alatt van, de igény szerint bármelyik este lehet tábortűz melletti szalonnasütés.
• Kempingszéket érdemes hozni, több programnál is jól jöhet. Meg amúgy is.
• Péntektől vasárnapig a kemping másik végében a veterán skodások lesznek, nekik is ez lesz az év nagytalálkozója, szóval lehet menni nézelődni, barátkozni.
 
Ha további kérdésetek lenne a kempingről vagy a találkozóról, keressétek Béres Mátét az info@miniclub.hu címen, vagy a 06204630632-es telefonszámon.

dátum

júl 07 - 11 2021
Expired!

időpont

8:00 am - 6:00 pm

Résztvételi díj

7,000.00 HUF

helyszín

Siócamping
8600, Siófok, Pusztatorony tér 1.
Honlap
http://www.siocamping.eu