Home Találkozók Pintér Béla Emléktalálkozó I.

Pintér Béla Emléktalálkozó I.

MEGHÍVÓ

Kedves Minis barátunk,

Ezúttal egy rendhagyó, hagyományőrző találkozóra invitálunk. A salgótarjáni Pintér család néhai feje, Béla sajnos már nem lehet köztünk. Mégis az Ő személye inspirált minket, hogy Őrá és derűjére emlékezve olyan találkozót szervezzünk, amilyeneket Ő maga igazán szeretett és amik egykor ugyan kitöltötték a Mini Club Hungary történelemkönyvének lapjait, napjainkra viszont már csak mutatóban maradt belőlük.

Béla Zsuzsával és a gyerekekkel mindig sátorozott, a legutolsó időkben is. A sátorozás pedig – vélhetően kényelmi okokból – lassan kiveszőben van még azokon a találkozókon is, ahol lenne rá lehetőség. Pintér Bélára úgy szeretnénk vidáman és méltón emlékezni, hogy olyan Mini találkozót szervezünk, amin részt venni csak teljes időtartamban, sátorozva és klasszikus Minivel lehet.

Mindez nem pusztán Béla iránt táplált nosztalgiából és öncélúságból van így: szeretnénk visszahozni azokat a hangulatos estéket, amikor mindenki egy körben ül, költi el a vacsoráját, és issza meg a meginnivalóját. Ha már Pintér Béla, hajnalban a kotyogós kávét kiérdemelt cigarettákkal 🙂 

A találkozó egyetlen szervezést igénylő programja a rallye, mintegy 90km hosszan, a környék festői útjain, itiner alapján. Ezen annak tudatában szabad elindulni, hogy a Pintér Béla Emléktalálkozó vándordíjának elnyerése esetén a jogot és egyúttal a kötelezettséget is elnyered, hogy jövőre – szigorúan a fenti, pirossal kiemelt receptet betartva – megszervezd a Pintér Béla Emléktalálkozó II.-t.

A találkozó helyszíne a bajai Petőfi-szigeten lesz, csakúgy, mint az a Mini találkozó 1997-ben, amelyen a Pintér család először vett részt. Napsugár Kemping, Baja, Március 15. sétány 5.

A Sugovica-parti parcella ára 3000 Ft/fő/éj, 5000 Ft/2fő/éj, illetve 7000 Ft/3fő/éj, avagy 8000 Ft/4fő/éj. A Mini parkolásáért pluszban 500Ft/éj díjat számítanak fel. A fentiekhez csak az idegenforgalmi adó járul, ami 18 éves kortól 400 Ft/fő/éj.

A találkozó részvételi díja 3000 Ft/Mini. Minden költséget csak a helyszínen kell kifizetni. Jelentkezni viszont röviden (hány Mini, hány fő) emailben vagy telefonon, de legkésőbb 2023. 07.03-ig lehet Linczynél (linczy@minigarage.hu, ill. +36305382349)

A program várhatóan az alábbiak szerint alakul:

Augusztus 11. péntek

Érkezés 12:00 és 21:00 között a kempingbe, étkezés önellátóan. Vélhetőleg esti összemelegedés kerekedik.

Augusztus 12. szombat Reggeli önellátóan

9:00 rallye rajt 11:00-13:00 beérkezés

Ebéd önellátóan. Délután szabad program, egymásra és egymás poharára figyelés (ki ne ürüljön). Késő délután a vacsora alapanyagainak közös előkészítése. Esti órákban mozi, ha sikerül elintézni, autósmozi. Mozi után közös vacsora a’la Kerényi Szan.

Augusztus 13. vasárnap Reggeli önellátóan

Választható: Kerényi Márti opcionális bajai kulturális programajánlója szerint – vagy további kempingben tespedés.

Senki sem tudja, hogy a találkozónak mikor lesz vége. Egyszer csak elbúcsúzunk, mert Bajától Salgótarján messze van ugyan, de most közel lesz…

Szeretettel várnak

Borostyánkői Zsolt
Kerényi László
Linczmayer Balázs

dátum

aug 11 - 13 2023
Expired!

időpont

12:00 am - 8:00 pm

Résztvételi díj

3,000.00 HUF
kategória

Szervező

Linczmayer Balázs
Phone
+36305382349