Home Találkozók XV. Classic Mini Alkatrészbörze és MCH éves közgyűlés – Kisbajcs

XV. Classic Mini Alkatrészbörze és MCH éves közgyűlés – Kisbajcs

Ismét Kisbajcson lesz a minis alkatrészbörze, ahol a Mini Club Hungary éves közgyűlése is megrendezésre kerül 14:30-tól. A találkozó egyben a Linczy Mini Garage megnyitója is lesz, ezért érdemes minden klasszik minisnek szabaddá tennie ezt a szombatot. 
 
Ez az a találkozó, ahol a fiúk az alkatrészekre, minis relikviákra alkudoznak (hozd el te is, amid van és pakold ki!), a lányok pedig elhozzák a legfinomabb sütijeiket és bedobják a közösbe (ezért idén is nagyon hálásak lennének a házigazdák, ölelés érte!), de mindemellett a kötetlen beszélgetés, a hamisítatlan Mini életérzés és az inspiráló hangulat is jelen lesz.
 
Reggel 8-tól várnak mindenkit szeretettel Linczyék a Győr melletti Kisbajcs falucska közepén, meg fogod ismerni a helyet az Arany János utcában. (9062 Kisbajcs, Arany János utca 1/D). 
 
Három nagyon fontos dolog:
– jelezd vissza a részvételi szándékot Linczmayer Balázsnak smsben (06305382349), vagy emailen: linczy@minigarage.hu ÁPRILIS 18-ig!
 
– Az alkatrészbörzén a miniseket a Linczy Mini Garage fogja kiszolgálni új alkatrészekkel. Polcról, számlával. Nagyon sok alkatrész van polcon, de ha szükséged van valamire, akkor inkább jelezd Linczy-nek emailen, telefonon, hogy ha nincs nála raktáron, akkor a találkozóig feltölthesse a készleteit!
 
– Lehetőleg minél több klubtag (akinek van 2022-re érvényes tagsági befizetése) vegyen részt a délutáni közgyűlésen, mert fontos ügyeket beszélünk át! A meghívót emailben fogjátok megkapni.
 
Tehát irány a garázs, kezd el megpakolni a dobozaid, hátha valakinek pont a te feleslegessé vált alkatrészeidre lesz szüksége!

dátum

ápr 23 2022
Expired!

időpont

8:00 am - 6:00 pm

helyszín

Kisbajcs
9062 Kisbajcs, Arany János utca 1.
kategória