Home Találkozók XXVII. International Mini Weekend – Lipót

XXVII. International Mini Weekend – Lipót

IMW logo 2022

Kedves Minis Barátaink!

Mint bizonyára hallottátok, sajnos két járvánnyal terhelt év után idén is elmarad a Mini Világtalálkozó. Így talán kicsit még jobban felértékelődik a klubunk által immár 27. alkalommal megszervezett nemzetközi, négynapos, úgynevezett „nagytalálkozó”. Az International Mini Weekend az utóbbi években egyre inkább a közös minis családi nyaralás jellegét kínálta, ami a magas részvételi arányok szerint jó iránynak bizonyul. Igyekeztünk ezt a sort az idei évben is folytatni, úgyhogy – a Balatontól ezúttal elszakadunk ugyan, de cserébe Magyarország egyik legszínvonalasabb és legszebb termálvizes fürdőhelyére invitálunk Titeket 2022. július 6-10. között.

Lipót a Szigetköz szíve, gyönyörű természeti környezetben fekszik, Győr és Mosonmagyaróvár között szinte félúton. Itt található a nemzetközi hírű és színvonalú Lipóti Fürdő és Camping komplexum, amely a találkozónknak is helyet ad. A legzöldebb és legszebb magyar fürdőnek is nevezett strand több gyógyvizes, sport, szabadidős és gyerekmedencét kínál, de rendelkezésre áll szauna, finn fürdő, csúszdapark és vízi játszópark is. Sportpályák, étterem, kávézó, masszázs, mindez egy több mint 10 hektáros ligetben, melyet egy természetes patak határol. A fürdő közvetlenül határos Hazánk egyik legmodernebb kempingjével, ahol az éjszakákat szeretnénk átvészelni. Az árak a fentieknek megfelelően nem túl olcsók, de fontos tudni, hogy minden szállásdíjban benne foglaltatik az amúgy borsos árú fürdőbelépő!

FRISS INFÓK!

Szállást már kellett foglalni, a kemping népszerűsége miatt március 31-ig. Ha ezt valami miatt elmulasztottad, akkor se csüggedj, jelentkezz mielőbb, talán találunk még szálláshelyet. Ez a mostani meghívó levél – a korábbi ígéreteinknek megfelelően – a részletes programot tartalmazza, ez alapján kell egy újabb találkozó regisztrációs lapot visszaküldeni (mellékelve) a szervezőknek 2022. június 19-ig az imwlipot@gmail.com emailcímre!

A találkozó várható programja a hagyományoknak megfelelően az alábbiak szerint alakul:

2022. július 6. szerda

– Délutántól érkezés, ráhangolódás, strand, gang, motorháztetők és italospalackok nyitogatása

2022. július 7. csütörtök

– 9:00 Közös indulás az autós kirándulásra

A felvidéki Bős (ma Gabčíkovo) mellett meglátogatjuk a dunai vízlépcsőt, a bősi erőművet. Ha szerencsénk van, végignézhetjük egy dunai hajó átzsilipelését a több mint 60 méteres szintkülönbségen. A monumentális építmény meglátogatását követően rövid megállót teszünk Kisbajcson a Linczy Mini Garage műhelyben, ahol némi frissítőt veszünk magunkhoz. A kiránduláson való részvétel teljesen díjtalan, de jelentkezni kell rá!

– Ebédre már visszaérünk a kempingbe, strandolunk kifulladásig.
– 20:00 órától a kemping bejáratánál található bisztrónál régi miniklubos, régi találkozós relikviák és fényképek közös nézegetése.

Hozz el egy dobozzal Te is, hadd lássuk kinek milyen szép haja volt a hőskorban…

2022. július 8. péntek, autómentes nap

–  9:00 indulás busszal Győrbe, Juhos Sándor „Szent Őrült” birodalmába, aki „Hol tart a technológia 2022-ben?” címmel bevezet minket a 21. századi anyagok, a robotok, 3D nyomtatók, lézermegmunkálók, fizikai kísérletek és nem mellesleg a Csepel Művek által gyártott Volvo Lapplander terepjárók szűk világába. Hi-Tech és feketeöves veteránozás szédítő elegye. Minden élőben megcsodálható, kipróbálható, lenyűgöző, felejthetetlen. Kár kihagyni… A helyszínen egyedi minis emléktárgyak is készülnek minden résztvevőnek. Részvételi díj: 3.500 Ft/fő, amely a buszos utazás költségeit, a programon való részvételt és az emléktárgyat is tartalmazza.

–  A minél több pihenés, nyaralás és strandolás jegyében ezúttal is visszaérünk időben a kempingbe és az ebédet már egyénileg költjük el.

–  19:00 szelepfedél verseny. Erről és a verseny szabályzatáról bővebb információt a klubhonlapon találsz, itt.

2022. július 9. szombat

–  9:00 A rallye rajtja. Nem túl hosszú, de sok feladattal tarkított tájékozódási és ügyességi verseny veszi kezdetét a kempingből. Szokás szerint percenként indulnak a Minik, hogy a Felső-Szigetközt bebarangolva érkezzenek Mosonmagyaróvár festői belvárosába, a sétálóutcán elhelyezett befutóhoz. Részt venni bármivel lehet a rallye-n (a Minik után indulva) de értékelni ezúttal csak a klasszikus Minivel indulókat tudjuk.

–  Ebéd egyénileg a belvárosban, majd a Minik statikus kiállítása alatt gyalogos szabad program Mosonmagyaróváron. Múzeum, étterem, kávézó, séta, cukrászda stb.

–  15:30 pontosan ekkor indulunk vissza konvojban a Lipótra, ahol bőven lesz még idő csobbanni egy nagyot a strandon.

–  19:00 közös, zártkörű, több fogásos, büféasztalos vacsora meglepetés minis fagyival a Lipóti Strand és Termálfürdő éttermében.

–  ~20:00 díjkiosztó és eredményhirdetés a strand közepén álló szabadtéri színpadnál. 

2022. július 10. vasárnap

– Könnyes búcsúzás, szállások elhagyása 11:00-ig

Fontos információk:

A kemping – ahogy szállásfoglalás előtti levélben is jeleztük – közvetlenül határos a nagy strandfürdővel, ahol sportmedence, vízijátszótér, hullámfürdő, csúszdapark, termálvíz, szauna, árnyék, és remek szolgáltatók várnak mindenkit. Minden kempingvendég egyúttal a strand vendége is. Ha valaki nem alszik a kempingben – vagy nem a kempingben alszik – strandbelépő megváltása mellett tud bejönni a strandra. Hogy ez alól kivételt tudunk-e szerezni a szombat esti vacsorára és a díjkiosztóra, az még egyeztetés alatt van. (Kérem, hogy aki ebben a cipőben jár, jelezze felém emailben, vagy telefonon! – Linczy)

Ahogy az elmúlt több mint negyedszázad során minden évben, úgy idén is, a találkozó részvételi díja tartalmaz egy pólót, egy rallytáblát, találkozómatricát és egy fő számára szombati vacsora jegyet. Kérünk, hogy a pólóméretet, a pluszban kért póló méreteit és plusz vacsorák számát a mellékelt jelentkezési táblázat kitöltésekor adjátok meg és küldjétek el legkésőbb jún. 19-ig. Az ez után beérkező jelentkezésekhez már nem tudjuk garantálni a pólót/pólókat!

A részvételi díjak (Mininként) a megnövekedett bekerülési költségek szerint az alábbiak szerint alakulnak:

MCH tagoknak jún. 19-ig elküldött jelentkezés esetén: 12.000 Ft
MCH tagoknak jún. 19. után elküldött jelentkezés esetén: 13.000 Ft
Nem MCH tagoknak jún. 19-ig elküldött jelentkezés esetén: 13.000 Ft 
Nem MCH tagoknak jún. 19. után elküldött jelentkezés esetén: 15.000 Ft

Figyelem!

A korábbi szállás foglaló táblázat nem jelent a találkozóra jelentkezést! Jelen meghívóhoz mellékelt táblázat kitöltésével lehet és kell a találkozóra jelentkezni!

Kérünk, hogy a mellékelt táblázatot küldd el Linczynek az imwlipot@gmail.com címre! Hamarosan visszajelzést fogsz kapni. 

A Mini Club Hungary szeretettel vár a XXVII. IMW-re! Kérdés esetén pedig keresd Linczy-t bizalommal a +36 30/538-2349-es számon.

Tags: , ,

dátum

júl 06 - 10 2022
Expired!

időpont

8:00 am - 6:00 pm

helyszín

Lipót Fürdő és Camping
Lipót
kategória

Szervező

Linczmayer Balázs
Phone
+36305382349