Home Találkozók XXVII. International Mini Weekend – Lipót

XXVII. International Mini Weekend – Lipót

IMW logo 2022

Kedves Minis Barátaink!

Mint bizonyára hallottátok, sajnos két járvánnyal terhelt év után idén is elmarad a Mini Világtalálkozó. Így talán kicsit még jobban felértékelődik a klubunk által immár 27. alkalommal megszervezett nemzetközi, négynapos, úgynevezett „nagytalálkozó”. Az International Mini Weekend az utóbbi években egyre inkább a közös minis családi nyaralás jellegét kínálta, ami a magas részvételi arányok szerint jó iránynak bizonyul. Igyekeztünk ezt a sort az idei évben is folytatni, úgyhogy – a Balatontól ezúttal elszakadunk ugyan, de cserébe Magyarország egyik legszínvonalasabb és legszebb termálvizes fürdőhelyére invitálunk Titeket 2022. július 6-10. között.

Lipót a Szigetköz szíve, gyönyörű természeti környezetben fekszik, Győr és Mosonmagyaróvár között szinte félúton. Itt található a nemzetközi hírű és színvonalú Lipóti Fürdő és Camping komplexum, amely a találkozónknak is helyet ad. A legzöldebb és legszebb magyar fürdőnek is nevezett strand több gyógyvizes, sport, szabadidős és gyerekmedencét kínál, de rendelkezésre áll szauna, finn fürdő, csúszdapark és vízi játszópark is. Sportpályák, étterem, kávézó, masszázs, mindez egy több mint 10 hektáros ligetben, melyet egy természetes patak határol. A fürdő közvetlenül határos Hazánk egyik legmodernebb kempingjével, ahol az éjszakákat szeretnénk átvészelni. Az árak a fentieknek megfelelően nem túl olcsók, de fontos tudni, hogy minden szállásdíjban benne foglaltatik az amúgy borsos árú fürdőbelépő!

A találkozó programja még nem végleges, de azért persze tudható, hogy a hagyományoknak megfelelően:

 • szerda érkezés,
 • csütörtök de. autós kirándulás/délután strand
 • pénteken autómentes nap, azaz délelőtt buszos kirándulás/délután strand
 • szombaton délelőtt rallye/délután felvonulás, este díjkiosztó
 • vasárnap búcsúzás

Viszont sajnos a kemping népszerűsége miatt a lefoglalt szállás- kontingenst csak 2022. március 31-ig tudják tartani nekünk, így mindenkit kérünk, hogy foglalását legkésőbb eddig küldje el az alábbiakban részletezett módon.

Hamarosan részletes programot és részvételi díjakat tartalmazó levéllel jelentkezünk, de a határidő szűkösségére való tekintettel most kérünk, hogy a szállásfoglalást mielőbb küldd meg részünkre a mellékelt táblázat segítségével!

1. Mobilház 4, vagy 5, gyerekek esetén max. 6 fő részére (24 m2)

A kisállatbarát kempingben ötféle szállástípus közül tudunk választani (megtekinthető: https://campinglipot.hu/galeria)

Egy franciaágyas szoba, egy másik szoba két egyszemélyes ággyal, fürdőszoba, konyha, étkező rész egy kihúzható ülőgarnitúrával, ahol 2 gyermek vagy egy felnőtt elfér, terasz kerti bútorral, tv nincsen, azonban klíma van. A házak árnyékos területen vannak elhelyezve.

Mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, főzőlap, edények, evőeszköz, étkészlet, poharak vannak a házban. Ágynemű van, törölközőt szükséges hozni.

2. Faház 2 fő részére (12 m2)

Egy franciaágyas szoba, fürdőszoba, konyha, terasz kerti bútorral, tv nincsen, de klímával felszerelt. Ágyneműhuzatot, arc- és kéztörlőt biztosítunk. A házak árnyékos területen vannak elhelyezve. Mikro, hűtőszekrény, főzőlap, edények, evőeszköz, étkészlet, poharak vannak a házban.

3. Hippi hálókocsi max. 4 fő részére (8m2)

A hálókocsikban 2 emeletes ágy, egy kis asztal és egy kis szekrény található. A hálókocsik a szociális helység közelében vannak elhelyezve, árammal ellátva. Kérjük ágyneműhuzatot (takaróhuzat, nagypárnahuzat + lepedő) és törölközőt hozzanak magukkal! Lehetőség van ágynemű huzat bérlésére 1000.-Ft/fő áron! Ezt kérjük jelezzék, ha szükségük van rá. A helyszínen 2000 Ft/fő! 

A házakban, hálókocsikban és vendégszobákban tilos a dohányzás!

4. Parcella max. 6 fő részére (80-90 m2)

A beállóhelyekhez áramcsatlakozó, egyes parcellákhoz vízvételi lehetőség is tartozik. A kemping területén korszerű vizesblokkok, mellékhelyiségek, zuhanyzók, biológiai WC-k valamint főzőhelyiségek találhatók. A főzőhelyiségekben elektromos főzőlap, mosogatók, mikrohullámú sütők és zsetonos mosógépek is rendelkezésre állnak.

Foglaláskor konkrét parcellát nem lehet foglalni, viszont a kemping igyekszik a Mini Találkozó résztvevői számára a házakhoz közel eső, egymás melletti parcellákat fönntartani.

Fontos információk:

Amennyiben a vendégek 19:30 óráig nem érkeznek meg, és előző nap ezt nem jelzik a kemping felé, úgy a foglalást a kempingnek nem áll módjában fenntartani! 20:00 órakor a kemping recepció bezár, a biztonsági szolgálat ezután csak akkor engedi be újonnan érkező vendégeket a kemping területére, ha ezt előre jelezték a recepción.

Érkezéskor, a regisztráció után (amihez sajnos személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges mindenkitől, gyermekektől is) kapunk egy chipes karórát, amivel a fürdő és a kemping között tudunk majd közlekedni. Ezekre az órákra érkezéskor 1.000.- Ft/fő kauciót kell fizetni.

Fizetés: A teljes összeg 50 %-át kérjük előre átutalással kifizetni a foglalástól számított egy héten belül, ennek hiányában a foglalás törlődik! Az előleg esetében sajnos SZÉP Kártyával történő utalásra nincsen lehetőség, de a fennmaradó 50%-ot a helyszínen készpénzben (HUF vagy EUR), bankkártyával vagy SZÉP Kártyával is ki tudjuk fizetni.

Lemondási feltételek:

 • Érkezéshez képest 5 napon túl lemondott foglalás: a teljes befizetett összeg visszajár.
 • Érkezéshez képest 5 napon belül lemondott foglalás: a teljes befizetett összeget nem áll a kemping módjában visszautalni, egy éjszakát felszámítanak (csak a ház díját, az idegenforgalmi adót nem).
 • Amennyiben valaki a tervezettnél előbb elutazik és nem tölti itt az összes lefoglalt éjszakát, azokra az éjszakákra 50 %-ot számol fel a kemping (idegenforgalmi adót nem) (érkezés alatt a kemping a foglalás kezdőnapjának 14:00 óráját érti).

Kérünk, hogy a mellékelt táblázatot küldd el Linczynek az imwlipot@gmail.com címre és nagyon fontos, hogy ezzel egyidőben az info@lipoticamping.hu címre is! Mindkét címről hamarosan visszajelzést fogsz kapni, a kempingtől az előlegfizetéshez szükséges információkkal. Kérdés esetén pedig keresd Linczy-t bizalommal a +36 30/538-2349-es számon

Szeretettel várunk!

Regisztrációs lap: XXVII_IMW_szállás_reglap

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Tags: , ,

dátum

júl 06 - 10 2022

időpont

8:00 am - 6:00 pm

helyszín

Lipót Fürdő és Camping
Lipót
kategória

Szervező

Linczmayer Balázs
Phone
+36305382349

Szólj hozzá