Klubos pulcsi és piké pólók rendelése!

Kedves klubtagok! 

Az alkatrészbörzén már többen láttátok (és szerencsére sokan fel is próbáltátok), hogy újra van lehetőség klubos ruházat rendelésére. Első körben szürke színű, zipzáras, kapucnis, zsebes pulóverekre és sötétkék galléros pólókra tudtok rendelést leadni, de hamarosan pamut pólókat és baseball sapkákat is választhattok. 

1. Pulóverek:

A férfi pulcsi kicsit vastagabb, nagyon jó anyagú, magas minőségű (a Disney is ezt használja), a női kicsit vékonyabb, karcsúsított, szuperpuha frottír anyagból készült. Mindkét pulóverre a Mini Club Hungary logója van felhímezve a bal mell részre. 

NAGYON FONTOS! Az alapanyagok Németországból érkeznek, ezért a szállítás szempontjából előnyös, ha minél többet tudunk egyszerre rendelni, akkor érvényes ez az ár. Arra sajnos nem lesz mód, hogy 1-1 darabokat behozassunk. Az is nagyon fontos, hogy jól válaszd meg a méretet, mert cserére nem lesz lehetőség. Kérésre mérettáblázatot tudunk küldeni. 

Rendelés leadása: írd meg, hogy mit kérsz (pulcsi/piké póló, Női/Férfi), a méretet, a mennyiséget Fülöp Attilának emailen (hello@fulopattila.com), Facebook üzenetben, vagy keresd telefonon (06702532003)

RENDELÉSI HATÁRIDŐ: 2022. június 12. Vasárnap!

Árak (előre kell majd megfizetni): 

Férfi pulóver (S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL): 13.000 Ft. 

Női pulóver (XS, S, M, L, XL): 11.000 Ft.

 

2. Galléros pólók

A galléros pólók navy kék (sötétkék) színűek lesznek, a ball mell részen hímzett Mini Club Hungary logóval. 200 grammos, 100 % fésült gyűrűsfonású pamut piquet póló. Van férfi és női fazon is (utóbbi karcsúsított). 

Árak (előre kell majd megfizetni): 

Férfi piké póló (XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL): 6.900 Ft. 

Női piké póló (S, M, L, XL): 6.900 Ft.