Teltházzal megyünk Bagolyirtásra!

Örömmel jelentjük, hogy az év utolsó ottalvós Mini-találkozója teltházzal fog üzemelni Bagolyirtáson, a Stella Katolikus Egyházi Üdülőben október végén. ? A hétvége célja a feltöltődés a Mátra csodálatos erdeiben, valamint természetesen minizés a kanyargós hegyi utakon.

Tervezett programok:
Okt. 21., péntek: érkezés kora délutántól, szállás elfoglalása, beszélgetés, italozás, közös vacsora, még italozás.

Okt. 22., szombat: 8:30-9:00 körül közös reggeli két turnusban, majd fakultatív minizés Parádra a „plázába”, ahol felvesszük Ibi mamát is. Rövid bevásárlás után, legkésőbb 11:30-kor indulás vissza a szállásra, ahol két turnusban (az első kb. déltől) megebédelünk. Ebéd után, kb. 13:30-kor autós túra Szentkútra (kegyhely és barlanglakások megtekintése), utána pedig meghódítjuk Galyatetőt és megcsodáljuk a kilátóból nyíló kilátást a naplementében. Este közös vacsora a szálláson, beszélgetés, italozás.

Okt. 23. vasárnap: reggeli után (kb. 9:30-kor) könnyű – szintén fakultatív –, kb. 4-5 km-es gyalogtúra az őszi erdőn át Fallóskútra és vissza, majd korai ebéd két turnusban (az első turnus kb. 11:30-kor), hiszen 2-re oda kell érnünk a Piszkés-tetői Obszervatóriumba. (35 fős, limitált program az előzetes jelentkezések alapján, de az is velünk tarthat, aki nem fért be, vagy nem jelentkezett, de el tud tölteni másfél órát az erdőben, jó levegőn.) Itt 15:30 körül végzünk, majd lassan elindulunk hazafelé.

Sajnos az ebédlő csak 40 személyes, így minden étkezést kénytelenek leszünk két turnusban bonyolítani, ebben kérjük a megértéseteket és a rugalmasságotokat!

Ha kérdésetek van, forduljatok hozzánk:
Béres Máté (szállás, étkezés) – 06204630632,

Fülöp Attila (programok, egyebek) – 06702532003

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Szeretettel várunk 🙂