Tagdíj, biztosítás, évadzáró

Sziasztok!

Ismét eltelt egy év a Mini Club életében, és idén is sok felejthetetlen emlékkel gazdagodtunk, de mielőtt téli pihenőre vonulnánk, még egyszer utoljára összejövünk a szokott helyen és időben, a Szentendrei-szigeten található Mini emlékhelynél, Issigonis atyánk születésnapjához legközelebb eső szombaton, november 19-én.

 

Évadzáró Mini Találkozó

A tervezett program:

  • Találkozó 10:00 óra körül a Mini emlékhelynél (Tahitótfaluból a váci rév felé menet a jobb oldalon), a kegyelet virágainak és mécseseinek elhelyezése a síron, házi sütemények és pogácsák seregszemléje a motorháztetőkön ?
  • 11:00 óra körül indulás konvojban Visegrádra a Mogyoróhegy Étterembe, ami felfűtve vár bennünket
  • 12:30 körül ebéd, majd visszatekintés a mögöttünk hagyott szezonra, az őszi/téli Miniológia kiosztása és helyszíni tagdíjbefizetés (FIGYELEM, a tagdíj mértéke 12.000 Ft-ra emelkedett, erről részletesen alább!)

A választható menük (leves + főétel + desszert + 1 üdítő vagy kávé, egységesen 4500 Ft/fő áron):

  • Leves: egységesen húsleves csigatésztával
  • Főétel: A – Vörösboros marhapörkölt, kakukkfüves galuska, almapaprika, B – Omlós sertés tarja, steakburgonya, saláta
  • Desszert: A – Csokoládé brownie-s pohárdesszert, B – Rétes

Tudjuk, hogy sokan nem szeretitek az Excel-táblákat, úgyhogy csak simán, e-mailben, az info@miniclub.hu címen adjátok le az igényeket a következő formában: „2 fő, 2 leves, 1 A és 1 B főétel, 1 A és 1 B desszert”. A menürendelés határideje: november 13., vasárnap!

Tagdíjbefizetés

A tagság a tavaszi közgyűlésen a tagdíj 12.000 Ft-ra történő emelése mellett döntött. A tagdíj hosszú évekig változatlanul 7.000 Ft volt, de – ahogy ti is tapasztalhatjátok nap mint nap, mikor valamit vásároltok – reálértéken egyre kevesebbet ért, így ez a lépés sajnos már idő- és szükségszerű volt. A 2023-as tagdíjat be tudjátok fizetni személyesen az évadzárón (lehetőleg pontos összeget hozzatok), vagy átutalással a Mini Club Hungary 11600006-00000000-04010506 számlaszámára, a közleményben a név, a tagsági szám és a „2023-as tagdíj” megjegyzés feltüntetésével. Ha minden kötél szakad, sárga csekket is tudunk küldeni, ezt kérjük, külön jelezzétek e-mailben.

Kedvezményes biztosítás

Akinek az MNHJR-en keresztül van kedvezményes kötelező biztosítása, az olvassa el a következő sorokat figyelmesen, a többieknek: viszlát november 19-én! ? Valószínűleg mindenki megkapta már postán a kedvezményes biztosítás csekkjeit, aminek a befizetési határideje november 15. Ha 2023-ban is a Mini Club Hungary tagja leszel (tehát befizeted a 12.000 Ft-os éves tagsági díjat és megkapod az érvényesítő matricád), akkor csak a 3000 Ft-os MNHJR csekket kell csak befizetned! Ha nem tetted még meg, gyorsan pótold! Ezek után neked kell igazolni az MNHJR felé a 2023-as Mini Club-tagságod. Ehhez igazolást a klubtól e-mailben, az info@miniclub.hu címen kérhetsz.

Várunk titeket szeretettel november 19-én a Szigeten!

Minis baráti üdvözlettel:

A Mini Club Hungary elnöksége