Évadzáró Mini Találkozó – Ebédrendelés!

Kedves minis barátaink,

 Emlékeztek még, hol volt a január elsejei Mini találkozó? Nekünk már puskázni kellett. Így szaladnak el a hónapok, de ez azt is jelenti, hogy ismét rengeteg élménnyel gazdagodtunk, amiről tudunk majd beszélgetni az évadzáró Mini találkozón, amit a szokott helyen és időben, a Szentendrei-szigeten található Mini emlékhelynél kezdünk meg, Issigonis atyánk születésnapján, november 18-án.

 Évadzáró Mini Találkozó

 A tervezett program:

    • Találkozó 10:00 óra körül a Mini emlékhelynél (Tahitótfaluból a váci rév felé menet a jobb oldalon), a kegyelet virágainak és mécseseinek elhelyezése a síron, házi sütemények és pogácsák seregszemléje a motorháztetőkön
    • 11:00 óra körül indulás konvojban Visegrádra a Mogyoróhegy Étterembe, ami felfűtve vár bennünket
    • 12:30 körül ebéd, majd visszatekintés a mögöttünk hagyott szezonra és helyszíni tagdíjbefizetés (éves tagdíj 12.000 Ft)

 

A választható menük (leves + főétel + desszert + 1 üdítő vagy kávé, egységesen 5500 Ft/fő áron):

    • Leves:
      A – 
      Húsleves csigatésztával
      B – Vargányás erdeigomba krémleves
    • Főétel:  
      A – 
      Vörösboros szarvaspörkölt, kakukkfüves galuska, almapaprika
      B – Konfitált kacsacomb, újhagymás burgonyapürével, lilakáposztával
    • Desszert:
      A – Csokoládé brownie-s pohárdesszert
      B – R
      épatorta narancsöntet

Tudjuk, hogy sokan nem szeretitek az Excel-táblákat, úgyhogy csak simán, e-mailben, az info@miniclub.hu címen adjátok le az igényeket a következő formában: „2 fő, 1 A és 1 B leves, 1 A és 1 B főétel, 1 A és 1 B desszert”. A menürendelés határideje: november 13., hétfő!

 Tagdíjbefizetés

A 2024-es tagdíjat (12 000 Ft) be tudjátok fizetni személyesen az évadzárón (lehetőleg pontos összeget hozzatok), vagy átutalással a Mini Club Hungary 11600006-00000000-04010506 számlaszámára, a közleményben a név, a tagsági szám és a „2024-es tagdíj” megjegyzés feltüntetésével. 

 

Kedvezményes biztosítás

Akinek az MNHJR-en keresztül van kedvezményes kötelező biztosítása, az olvassa el a következő sorokat figyelmesen, a többieknek: viszlát november 18-án!  Valószínűleg mindenki megkapta már postán a kedvezményes biztosítás csekkjeit. Néhányan 6000 Ft-os, mások 3000 Ft-os csekket kaptak. Ha 2024-ben is a Mini Club Hungary tagja leszel (tehát befizeted a 12.000 Ft-os éves tagsági díjat és megkapod az érvényesítő matricád), akkor 3000 Ft-ot kell továbbra is befizetned az MNHJR-nek. Viszont, ha 6000 Ft-os csekket kaptál, akkor csak utalni tudod a 3000 Ft-os csekket, de ezt csak azután, ha leigazoltad az MNHJR felé az elmúlt 5 éves MCH tagságod is külön-külön. Erről írtunk egy külön hírlevelet, olvassátok el figyelmesen újra. A lényeg, ha van biztosításod, akkor erősen javasoljuk, hogy rendezd a 2024-es MCH tagságod és igazold le az MNHJR felé. 

 Várunk titeket szeretettel november 18-án a Szigeten!

Minis baráti üdvözlettel: 

A Mini Club Hungary elnöksége